WoodRepair

Prikazuje se svih 15 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

WoodRepair – Stubai je TOP kvaliteta, jednostavno korištenje, te daje vrhunske rezultate!  Sigurno će Vas oduševiti ovo inovativno riješenje za popravak drveta. Zbog jednostavnosti za korištenje može se primjenjivati i u hoby svrhe, te sami postati pravi majstor. Može se koristiti za vanjske i unutarnje prostore.

Stubai – “alati od profesionalaca za profesionalce” nude vrhunska rješenja, zadovoljstvo korisnika i odlične rezultate. Testirajte ovaj profesionalni alat koji će Vam olakšati posao kada riječ o popravku drveta. U pakiranju dolazi 8 štapića s kojima možete napraviti veliki posao, tim Majstor Alata će Vam pokušati dati savjete ukoliko zapnete prilikom rada.

U ponudi imamo i setove – Basic i profesionalni set gdje ćete pronaći sve artikle koje Vam trebaju za popravak željenog mjesta. Setovi su jednostavni i brzo primjenjivi, a vrlo dobro se može obrađivati kod raznih oštećenja drva, kao što su: ogrebotine, pukotine, rupe, itd. Također je prikladan za punjenje velikih rupa i popravak oštećenja u kutnom i rubnom području drva. Problematični popravci na uglovima i rubovima mogu se lako i brzo provesti. Rubovi mogu biti popunjeni gotovo nevidljivo. Kutovi i rubovi mogu se ponovno modelirati i profilirati. Popravci na različitim vrstama drveta mogu biti perfekcionirani raznim bojama.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.