Vosak za drvo

Prikazuje se svih 42 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Stolarski vosak brzo i trajno uklanja velika oštećenja na površini i na rubu područja, poput udubljenja, pukotina, dubokih ogrebotina, većih čvorova, rupa od vijkaka, stražnjica ili tlačnih točaka koji su izloženi velikim trošenjima. Brzo-stvrdnjavajući vosak je specijalni prizvod za profesionalni popravak matiranih i poliranih površina od drveta ili plastike.

U asortimanu Majstor Alata nudimo mekani i čvrsti stolarski vosak u štapićima. Koriste se za brze popravke drvenih i plastičnih površina. Nalazi svoju primjenu kod svakog majstora koji se bavi drvetom i njegovom obradom. Vrlo jednostavan za upotrebu i sa svojom jednostavnošću pomaže Vam u popunjavanju manjih pukotina u drvetu. Jednostavno se nanosi, brzo se suši, te je odmah spreman za daljnju upotrebu.

Veliki izbor boja kako bi pogodili upravo boju Vašeg drveta omogućuje Vam da popravite udubljenja i pukotine bez da one kasnije budu vidljive golim okom. U našem širokom asotimanu stolarskog voska u štapiću pronađite upravo onaj koji Vama odgovara, odlične cijene su tu, i sve što trebate je odabrati boju . Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite s punim povjerenjem.

Također u ponudi imamo i profesionalne setove za sve majstore i one koji žele to postati po atraktivnim cijenama.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.