Turpije i žičane četke

Prikazuje se svih 22 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Turpije su alati za oblikovanje od kaljenog čelika koji sa glatkog drveta ili metala uklanjaju kore i grube mrlje. Oni mogu dovršiti ili povećati rupe i omogućiti drvetu da bude očišćeno na mjestima na kojima  dlijeto jednostavno neće doći. Neke se metalne turpije koriste za oštrenje drugih alata, uključujući pile i druge noževe. Turpije s+na svojoj površini imaju zube koji često izgledaju poput križanih redova grebena. Zubi čine turpiju, uklanjajući male strugotine od obrade. “Rezanje” zuba na turpiji određuje klasifikaciju kojoj taj alat pripada. Tako razlikujemo grube od finih turpija. Stoga kako bi završna obrada vašeg materijala na kojem radite bila vrhunska, u našem asortimanu odaberite i vrhunsku turpiju po odličnoj cijeni.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.