Trenutna ljepila

Prikazuje se svih 30 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Trenutno ljepilo je najbrže stvrdnjavajući cijanoakrilatni ljepilo visokog učinka. Kada se koristi zajedno s sprejom za aktivator, vrijeme lijepljenja skraćuje se na samo nekoliko sekundi. Posjeduje čvrstoću spajanja koju je gotovo nemoguće razbiti. Ono što trenutno ljepilo čini tako jedinstvenim jest mogućnost postizanja lijepljenja za samo 3 sekunde, što vam omogućava da odmah popravite zalijepljeni predmet, bez čekanja satima, stezanja  bilo čega drugoga. To nije samo jednostavno čvrsto ljepilo već trenutni zavar na zahtjev, potpuno nova metoda lijepljenja.Trenutna ljepila odnosno cijanoakrilati vrlo brzo stvrdnjavaju kada su zatvoreni između bliskoprianjajući površina. Trenutna ljepila koriste se za lijepljenje malih dijelova kako bi se jako brzo fiksirali. Dostupni u obliku tekućine i gela po odličnim cijenama.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.