Svrdla

Prikazujemo 1–64 od 86 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Svrdlo je važan dodatak za svaku bušilicu, koja se koristi za stvaranje rupa u raznim materijalima kružnim pokretom rezanja, koji uklanja materijal koji ostavlja čistu rupu. Važno je ne koristiti bušilicu koja premašuje maksimalne mogućnosti bušenja bušilice jer to može uzrokovati oštećenje alata. Održavanje oštrine bitno je kako bi se osiguralo manje opterećenja na alatu i bolji rezultati rezanja. Dostupno u različitim tipovima i promjera, ovisno o vrsti materijala koji bušite ili veličini potrebne rupe.Svrdla se koriste za bušenje drveta, metala, stakloplastike i PVC-a. Svrdla s vrhom od tvrdog metala ostaju oštri puno duže od čelika, HSS-a ili titana. Izbor je tu, odaberite ono što smatrate najboljim za vaš posao

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.