Blog

Što znače oznake kao što su i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® na našim zaštitnim cipelama?

Što znače oznake kao što su i-daptive®, Dry’n Air® i SmellStop®  na našim zaštitnim cipelama?

Kj WMlzxwwvea L3PhL4aUsayLm4OIezbo8lYHtsnv9fvgq28 Nn0rHeiDjQp tvwQ8HBouSoD4il7aeaWZXstPloyAVMg4xtH8rn5Wl4pL5E5xulH5O8vyhtlOiLS7k51qMJ1By9 hAIgGrw
Što znače oznake kao što su i-daptive® Dry'n Air® SmellStop® na našim zaštitnim cipelama? 14

i-daptive®

i-daptive® je pametni sustav i revolucionarna tehnologija kreirana za novu liniju zaštitnih cipela koji se prilagođava stopalu kako bi vam pružio nevjerojatan osjećaj vrhunske udobnosti.

Kako funkcionira i-daptive® tehnologija?

Sustav i-daptive® djeluje na više razina:

 • daje stabilnost stopalu i, u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala, vraćajući ga u optimalan položaj
 • olakšava hod, dajući fluidnost prijelazu od pete do prstiju, modularnim postupkom nazvanim “varijabilna geometrija”
 • prilagođava se hrapavoj, neravnoj površini tla, ponašajući se kao aktivni ovjes koji smanjuje posljedice na stabilnost stopala.

i-daptive® ima promjenjivo ponašanje koje se mijenja ovisno o vrsti posla, kako bi se osigurala sigurnost i udobnost u svim uvjetima, a to su comfort, dynamic i off-road mode.

Comfort mode

i-daptive® jamči učinak protiv umora vraćajući dio apsorbirane energije na način koji je biomehanički kompatibilan s hodnim ciklusom.

a8iaILDNdhzKh1X s OyDKy197aNkl9BiJN9wofhHF05jzcDfTExTS9EeH0N3XXJNleh0khcBLeIMc2pozccwQsCruSNTTInNbNd0S AnMo7eBt9Xl5lkeTICjHpMFEsNF TZYEguwHldk2fcw

Dynamic mode

Zahvaljujući promjenjivoj geometriji sustava, zajamčeno vam je trenutno prilagođavanje različitim uvjetima korištenja.

3 S0rgGzHOpttVSoT0ml3FtCYvfAQ5SOosFgcJwY3xbZWJFa

Off-road mode

Smanjivanje rizika od trauma i uganuća na neravnom terenu postiže se sustavom za kontrolu stabilnosti, koji stalno radi na tome da vaše stopalo ostane na osi i smanjuje pritisak na zglobove.

SBsCrbWUCrgdZGLsI1BDe

Četiri benefita u sustavu i-daptive®

i-daptive® je pametna tehnologija koja se primjenjuje na zaštitne cipele, a koja pruža brojne prednosti.

 • STABILNOST Stopalo se konstantno stabilizira jer potplat djeluje tako da drži stopalo na osi, čak i za vrijeme pokreta. To omogućava ublažavanje pritiska na zglobove u stopalu i daljnje uz tijelo, smanjujući rizik od uganuća.

8TmBRT0jgMQm6pJMqzxW2rvgooE CermRV8yZQBzw8wFDyuxaig8pbFv41KfVbYL7x9TmQ8j8tgmAhttr81JXFTCW6xV2FN m1ZzzB7JKPBgYr0388SUpNuD1wSXNCjA6h 22RdTmTMMq lUbg

 • ABSORPCIJA – Energija proizvedena udarcem između stopala i udarne površine apsorbira se: sustav dinamički i trenutno reagira koristeći rad i udar kako bi vam olakšao i smanjio osjećaj šoka.

h e4r0JhRUrwOFZ51Z0OXCAtoiRm Q 0tchiNKvGvKV irrHQxOeiG8lVoWarSJ5CnRwMKApoiiP8cdj xS2JU9UUzaQBgrXLBQ9hJ XVut4nvvzTsjA6EVpVjwyw vVwkrTzXKOf27wWctEPA

 • RASIPANJE ENERGIJE – Energija visokog udara rasipa se, uklanja opterećenje s tijela i odmah vraća normalnu funkciju i sposobnost. Što je jači učinak, to više djeluje vaša cipela.

sRMSkWl0Bf9XwfEpoyNPtW9Gjgd0jUTRn S9llHNS R26gOID8XGyNDS06tdpzHvZijEjEQ7RVIcbTsUZfpXDSpGXVg5asAcqUlajSTWvWmMJRySnB5mlanXGSkZnm6IjiGAU7Mu2kT7y4LQFA

 • VRAĆANJE ENERGIJE – Energija se vraća u vašu korist i varira od brzine i pokreta stopala.

6eLCSc bkLixOeG CHsKnG5Vr8NQiMzLAbWP0tY kfpoUvgYEBgFcqkYH

Dry’n Air®

Dry’n Air je tehnologija koju je patentirana kako bi jamčila cirkulaciju zraka unutar cipela. Može se ugraditi u potplat ili u anatomsko uklonjivo nožno stopalo.

 • Svježi zrak ulazi u prilaz kroz nogu 
 • Dok hodate, pritisak pete gura zrak naprijed, hvatajući vlagu

Gk4 cHtc9cs
AaGRU5eqf qIG3Jtep3eId7ohXeQv jb 6IVxf24iT4Cw1cOaTYwhXe2t1oGm6WGm ljeZoYmuQUxD1f8MSkrycrbteav4Hg rbpJCSzVGnNLJAwQ9LOcDsXmpNtCHTRjaDLQmvR0qqpK7PPfg

 • Vlažan i topao zrak gura se gore, rasipajući toplinu 
 • Tajna je sustav neprekidnih kanala i rupa, u ergonomskoj nozi koja može podići stopalo iznad ivice potplata i jednako rasporediti težinu.

ATE1HTLkVO9 zY o LyID6Oq2wdHszBVtBcO2I Eom0 XXO mYLnUI9Myk4MXyBYDMZy4EwX3u8xNcxSCws3dsLL8iGI QEt7ilA5OOeuiP9YGagjvcTWKH76iVcM4Yju KiTXfny39FEy8eBA
F9M kCm4PBUhBupxhsKhtjUx lan3Ny M2cWK

SmellStop®

SmellStop je obloga protiv mirisa, koja sprječava da bakterije i gljivice, odgovorne za mirise, ne ostanu bilo gdje u vašim cipelama. Uz SmellStop vaše stopalo ostaje zdravo.

Zahvaljujući trajnom antibakterijskom tretmanu, SmellStop smanjuje rizik od infekcija uzrokovanih bakterijskim raspadom znojenja. 

Ova inovativna tehnologija čini vašu cipelu zdravijim i sigurnijim okruženjem, pružajući tako vašem stopalu najbolje stanje.

Stoga kad vidite oznake i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® sjetite se ovog članka i svega što pišemo u njemu

L0Hgzgewm

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.