Što znače oznake kao što su i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® na našim zaštitnim cipelama?

Što znače oznake kao što su i-daptive®, Dry’n Air® i SmellStop®  na našim zaštitnim cipelama?

i-daptive®

i-daptive® je pametni sustav i revolucionarna tehnologija kreirana za novu liniju zaštitnih cipela koji se prilagođava stopalu kako bi vam pružio nevjerojatan osjećaj vrhunske udobnosti.

Kako funkcionira i-daptive® tehnologija?

Sustav i-daptive® djeluje na više razina:

 • daje stabilnost stopalu i, u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala, vraćajući ga u optimalan položaj
 • olakšava hod, dajući fluidnost prijelazu od pete do prstiju, modularnim postupkom nazvanim “varijabilna geometrija”
 • prilagođava se hrapavoj, neravnoj površini tla, ponašajući se kao aktivni ovjes koji smanjuje posljedice na stabilnost stopala.

i-daptive® ima promjenjivo ponašanje koje se mijenja ovisno o vrsti posla, kako bi se osigurala sigurnost i udobnost u svim uvjetima, a to su comfort, dynamic i off-road mode.

Comfort mode

i-daptive® jamči učinak protiv umora vraćajući dio apsorbirane energije na način koji je biomehanički kompatibilan s hodnim ciklusom.

Dynamic mode

Zahvaljujući promjenjivoj geometriji sustava, zajamčeno vam je trenutno prilagođavanje različitim uvjetima korištenja.

Off-road mode

Smanjivanje rizika od trauma i uganuća na neravnom terenu postiže se sustavom za kontrolu stabilnosti, koji stalno radi na tome da vaše stopalo ostane na osi i smanjuje pritisak na zglobove.

Četiri benefita u sustavu i-daptive®

i-daptive® je pametna tehnologija koja se primjenjuje na zaštitne cipele, a koja pruža brojne prednosti.

 • STABILNOST Stopalo se konstantno stabilizira jer potplat djeluje tako da drži stopalo na osi, čak i za vrijeme pokreta. To omogućava ublažavanje pritiska na zglobove u stopalu i daljnje uz tijelo, smanjujući rizik od uganuća.

 • ABSORPCIJA – Energija proizvedena udarcem između stopala i udarne površine apsorbira se: sustav dinamički i trenutno reagira koristeći rad i udar kako bi vam olakšao i smanjio osjećaj šoka.

 • RASIPANJE ENERGIJE – Energija visokog udara rasipa se, uklanja opterećenje s tijela i odmah vraća normalnu funkciju i sposobnost. Što je jači učinak, to više djeluje vaša cipela.

 • VRAĆANJE ENERGIJE – Energija se vraća u vašu korist i varira od brzine i pokreta stopala.

Dry’n Air®

Dry’n Air je tehnologija koju je patentirana kako bi jamčila cirkulaciju zraka unutar cipela. Može se ugraditi u potplat ili u anatomsko uklonjivo nožno stopalo.

 • Svježi zrak ulazi u prilaz kroz nogu 
 • Dok hodate, pritisak pete gura zrak naprijed, hvatajući vlagu

 • Vlažan i topao zrak gura se gore, rasipajući toplinu 
 • Tajna je sustav neprekidnih kanala i rupa, u ergonomskoj nozi koja može podići stopalo iznad ivice potplata i jednako rasporediti težinu.

SmellStop®

SmellStop je obloga protiv mirisa, koja sprječava da bakterije i gljivice, odgovorne za mirise, ne ostanu bilo gdje u vašim cipelama. Uz SmellStop vaše stopalo ostaje zdravo.

Zahvaljujući trajnom antibakterijskom tretmanu, SmellStop smanjuje rizik od infekcija uzrokovanih bakterijskim raspadom znojenja. 

Ova inovativna tehnologija čini vašu cipelu zdravijim i sigurnijim okruženjem, pružajući tako vašem stopalu najbolje stanje.

Stoga kad vidite oznake i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® sjetite se ovog članka i svega što pišemo u njemu

Podijelite sadržaj

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Dodatni tekstovi

Zaštitna odjeća

Zaštitne cipele i njihove norme

Promjene u zakonodavstvu posljednjih godina znače da poslodavac osobnu zaštitu (uključujući zaštitne čizme i obuću) radniku osigurava besplatno. Zaštitne cipele na tržištu i njihova zastupljenost

Nastavi čitati »

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.