Što znače oznake kao što su i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® na našim zaštitnim cipelama?

Što znače oznake kao što su i-daptive®, Dry’n Air® i SmellStop®  na našim zaštitnim cipelama?

i-daptive®

i-daptive® je pametni sustav i revolucionarna tehnologija kreirana za novu liniju zaštitnih cipela koji se prilagođava stopalu kako bi vam pružio nevjerojatan osjećaj vrhunske udobnosti.

Kako funkcionira i-daptive® tehnologija?

Sustav i-daptive® djeluje na više razina:

 • daje stabilnost stopalu i, u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala, vraćajući ga u optimalan položaj
 • olakšava hod, dajući fluidnost prijelazu od pete do prstiju, modularnim postupkom nazvanim “varijabilna geometrija”
 • prilagođava se hrapavoj, neravnoj površini tla, ponašajući se kao aktivni ovjes koji smanjuje posljedice na stabilnost stopala.

i-daptive® ima promjenjivo ponašanje koje se mijenja ovisno o vrsti posla, kako bi se osigurala sigurnost i udobnost u svim uvjetima, a to su comfort, dynamic i off-road mode.

Comfort mode

i-daptive® jamči učinak protiv umora vraćajući dio apsorbirane energije na način koji je biomehanički kompatibilan s hodnim ciklusom.

Dynamic mode

Zahvaljujući promjenjivoj geometriji sustava, zajamčeno vam je trenutno prilagođavanje različitim uvjetima korištenja.

Off-road mode

Smanjivanje rizika od trauma i uganuća na neravnom terenu postiže se sustavom za kontrolu stabilnosti, koji stalno radi na tome da vaše stopalo ostane na osi i smanjuje pritisak na zglobove.

Četiri benefita u sustavu i-daptive®

i-daptive® je pametna tehnologija koja se primjenjuje na zaštitne cipele, a koja pruža brojne prednosti.

 • STABILNOST Stopalo se konstantno stabilizira jer potplat djeluje tako da drži stopalo na osi, čak i za vrijeme pokreta. To omogućava ublažavanje pritiska na zglobove u stopalu i daljnje uz tijelo, smanjujući rizik od uganuća.

 • ABSORPCIJA – Energija proizvedena udarcem između stopala i udarne površine apsorbira se: sustav dinamički i trenutno reagira koristeći rad i udar kako bi vam olakšao i smanjio osjećaj šoka.

 • RASIPANJE ENERGIJE – Energija visokog udara rasipa se, uklanja opterećenje s tijela i odmah vraća normalnu funkciju i sposobnost. Što je jači učinak, to više djeluje vaša cipela.

 • VRAĆANJE ENERGIJE – Energija se vraća u vašu korist i varira od brzine i pokreta stopala.

Dry’n Air®

Dry’n Air je tehnologija koju je patentirana kako bi jamčila cirkulaciju zraka unutar cipela. Može se ugraditi u potplat ili u anatomsko uklonjivo nožno stopalo.

 • Svježi zrak ulazi u prilaz kroz nogu 
 • Dok hodate, pritisak pete gura zrak naprijed, hvatajući vlagu

 • Vlažan i topao zrak gura se gore, rasipajući toplinu 
 • Tajna je sustav neprekidnih kanala i rupa, u ergonomskoj nozi koja može podići stopalo iznad ivice potplata i jednako rasporediti težinu.

SmellStop®

SmellStop je obloga protiv mirisa, koja sprječava da bakterije i gljivice, odgovorne za mirise, ne ostanu bilo gdje u vašim cipelama. Uz SmellStop vaše stopalo ostaje zdravo.

Zahvaljujući trajnom antibakterijskom tretmanu, SmellStop smanjuje rizik od infekcija uzrokovanih bakterijskim raspadom znojenja. 

Ova inovativna tehnologija čini vašu cipelu zdravijim i sigurnijim okruženjem, pružajući tako vašem stopalu najbolje stanje.

Stoga kad vidite oznake i-daptive® Dry’n Air® SmellStop® sjetite se ovog članka i svega što pišemo u njemu

Podijelite sadržaj

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Dodatni tekstovi

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.