Blog

Što su zaštitne rukavice?

Zaštitne rukavice dizajnirane su za zaštitu od opasnosti, uključujući posjekotine, kemijske opekline, abrazije, drobljenje ili kontakt s biološkim opasnostima. Zaštitna rukavica je zapravo samo još jedan naziv radne rukavice. Ali odabir pravog stila rukavica je ono što je doista važno. Bez obzira na to koji posao obavljate, osiguravanje da ste opremljeni pravim alatima može vam pomoći da posao obavite i učinkovito i sigurno.

Od čega vas štite zaštitne rukavice?

Zaštitne  rukavice mogu vas zaštititi od bezbroj opasnosti. Bilo da se radi o toplini, zaštiti od udara, porezotina ili vibracija svaka od njih je napravljena da Vas štiti u određenom segementu rada

Prilikom odabira odgovarajuće zaštitne rukavice za svoj posao, važno je zapamtiti da su neki stilovi sigurnosnih rukavica prikladniji za određenu industriju od drugih.

Nošenje odgovarajućih zaštitnih rukavica može biti od koristi za sprječavanje različitih kratkoročnih i dugoročnih ozljeda na radnom mjestu, uključujući ozljede, proboje, opekotine ili ozljede. Na primjer, nikad vam ne bismo preporučili da nosite osnovnu kožnu rukavicu za splitter dok rukujete oštrim, masnim metalima. S druge strane, nikad vam ne preporučujemo da tijekom pomicanja drveta nosite tanku rukavicu presvučenu dlanom.

Sva bit je u tome da pronađete pravu rukavicu za posao, kako biste zaštitili i sebe i rukavicu da se prebrzo ne istroši.

Za što se koriste zaštitne rukavice?

Kad god se rukuje kemikalijama, postoji rizik od kemijskog opeklina ili drugih ozljeda.

Uz biološku opasnost, sve što je potrebno je jedan dodir za pokretanje lančane reakcije u kojoj se infekcije šire poput požara. Rukavice otporne na kemijske i biološke opasnosti formiraju potpunu barijeru oko vaših ruku.

A87JRXtpo79HX5CAgpEUO50R 87jXE 70VeR6eQr0QMIVTkTA5GnZXfKTHsXpB dWAkA7O1zPWlN8072eCAShDYywGbPlGlRA2Fy9brXmfcJNbBAyR4wOTtaJNEse tIuarqkSoM
PVC i gumene rukavice
oEm2KiI52niyk0Eiz0gXj3QexZScSOoKIjIWto3XAwdq21aQrwbY2A 3M6KfNfESB5qYw35jy
Jednokratne zaštitne rukavice

Ovi stilovi rukavica blokiraju štetne tvari kako bi se smanjila vjerojatnost da ćete osjetiti ozljede ili prekomjerno kontaminirati svoje radno mjesto.

Zaštitni materijali koji se koriste za izradu najboljih rukavica otpornih na kemikalije uključuju:

Lateks

Nitrilne

PVC

Rezovi, proboji i opasnosti od abrazije ?

Gotovo da i nema industrije u kojoj rezovi, opasnosti od abrazije i proboji nisu rizik. Predstavljamo izbor rukavica za teške i grube poslove

Rukavica građevinska
1xf6gM a1UAmXSktWyJotX6LrBzX2NAYELqoTes4wsthbjcTYDe4LhFaAWsD40gn9cZrL3kTWvuGuMHATooQF9
Rukavica s nitrilnim premazom

Od radnika na naftnim poljima do uređaja za podizanje mobitela, od mehaničara do liječnika, rukovatelja lima i stakla, medicinskih sestara i zaposlenika u brojnim drugim industrijama potrebna je pouzdana zaštita od ovih opasnosti na radnom mjestu.

Da bismo se pozabavili time, naš izbor radnih rukavica kreće se od najtanjih rukavica za jednokratnu uporabu do najtežih radnih rukavica otpornih na rez – tako da bez obzira na industriju, imamo zaštitne rukavice koje Vam garantiraju sigurnost.

Buqr2nw62FrJYIip7 D8gfzqUtOCovuo0ns2PL87SlisJGEraAthFIpVgbQQuRJ gy8VX0ypSg jso9cVO3ICGVNLErerEiqMgJfLlKsLaWLLrri 8ieZoW MyS8X0oWmM6QTSYg
Anticut rukavica
Nr zvdlGU5H9OAsC7xXwf0ExsSq9zwp 6zMfkHcDBz3whDoOoFAiOinKdIhHg6T2FnoCa fqIasL0madQTmImlqYTf9 3zVtJoxFYF AEnljNHa Y7pepqF8b9UX1NkwMdlr8d8f
Rukavica sa latex premazom

 

Niste sigurni nosite li najbolje zaštitne rukavice za svoju industriju?

ATG rukavice,Rukavice za precizne poslove, rukavice za teške i gurbe poslove, tehničke rukavice, jednokratne rukavice ili pak kožne rukavice ?

 Obratite nam se s punim povjerenjem i pomoći ćemo Vam sa odabirom

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.