Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Stege u asortimanu Majstor Alata. Stege su nešto što svaka radionica mora imati. Jako su korisne za manje popravke ,ali svu svoju jednostavnost i efikasnost pokazuju kod spajanja različitih materijala.U našem asortimanu izaberite stegu koja će izdržati svaku aktivnost koju stavite pred nju. Zahvaljujući brzo izmjenjivoj glavi, stega se vrlo brzo može koristiti za podupiranje umjesto zatezanja. Koji materijal možete stezati i zatezati sa stegama ? Koriste se za drvo, plastiku, metal i bilo koji drugi osjetljivi materijal. Tako da svakako želimo da i Vi budete jedan od onih koji će osjetiti svu njihovu jednostavnost i preciznost u obavljanju poslova. Ukoliko trebate bilo kakvu informaciju svakako stojimo na raspolaganju i uvijek spremni pomoći u odabiru.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.