Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Sredstva za kočnice u asortimanu Majstor Alata. Segement zaštite automobila kojem treba posvetit veliku pažnju su kočnice.Kako bi vi i vaša obitelj uživali u bezbrižnoj vožnji, obratitie nam se s punim povjerenjem i odaberite sredstva za kočnice po akcijskim cijenama. Svakako iz našeg asortimana izdvajamo kočionu tekućinu i vrhunske čistače kočnica.

Kvalitetne i potpuno sintetičke tekućine za kočnice su upravo ono što treba vašem automobili kako bi u vožnji mogli uživati u svakom trenutku. Po odličnim cijenama nudimo vam kočione tekućine za različite temperature i na Vama je samo da odaberete koja je najbolja za Vaš automobil.
Iz našeg asortimana izdvajamo visokokvalitetne čistače kočnica u spreju. S punim povjerenjem nam se obratite te odaberite čistača za kočnice u spreju koji će po akcijskim cijenama očistiti i odmastiti kočnice vašeg automobila.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.