Blog

Softshell jakne

Softshell jakna ROLAND crvena

Softshell jakne su vodootporne, rastezljive i prozračne jakne koje nude zaštitu od prodiranja snijega i kiše. Neke od njih imaju dodatnu tehnologiju prozračivanja, ali većina je samo vodootporna. Dizajnirane su tako da se kreću s vama i održavaju ugodnu tjelesnu temperaturu tijekom velikih aktivnosti. Većina ih sadrži meku oblogu ili podstavu koja nudi dodatnu toplinu.

Za što se koriste Softshell jakne ?

fTLVfP6UkooBj0qZPoe YAgjQy qsRXPk55IpBGiug92D71r8kM7aP0A84hmbR8 gpVtC6kMJ3t 2JIqdg6PZ H5e2tMF8K7NYQraThuCtBhVzTSfFgD0uUp2fFH8CEmgIbQhRmD

Softshell jakne koriste se za rastezanje, toplinu i prozračnost tijekom aktivnih avantura na otvorenom. Mogu se koristiti kao izolacijski slojevi kad se spremate za skijanje ili oblačite za hladnije vrijeme, snježno vrijeme, a odličan su izbor za svakodnevno nošenje bez obzira na vanjsku temperaturu. Softshell jakne stavljaju veći naglasak na “prozračan” dio ponude u odnosu na “vodootporan” dio . Ddizajnirane su da Vas štite od mokrog i divljeg vremena, ali – iako će vas održati suhim pri laganoj kiši ili iznenadnom nevremenu – većina pravih Softshell jakni nije potpuno vodootporna, ali ipak su nevjerojatno prozračne i sprječavaju znojenje.

Kako funkcioniraju Softshell jakne ?

ArfXubp1EVvW QKKA5Cp3 6NI1zMj9jhsl8GGvPUcAXERdyVzneVF4YUaNygdybV9X4Ui5yEXKHt WFVTfmKL

 

U Softshell odjeći zrak se kreće mnogo slobodnije, što znači da toplina tijela i znoj koji dolaze s aerobnim aktivnostima na otvorenom poput skijanja u skijaškim trkama i skijaškim turnejama, planinarenja, penjanja i trčanja staza , puno brže nestaju i Vaše se tijelo vraća u optimalno stanje upravo zbog bolje cirkulacije zraka i njene prozračnosti.

AxL6eyKrfhH oYHSMlaiwapqRBnuSPM34ULoc3 Wv6zFPAhTfUyz1twg ZZ86ks8geGGJ7R0GiGzu4uo3J5vZsvAzwudMNsLrzVQrOJ7GiLQL4ct 5S5hglotykSqUlQgOO9D2HB

Najbolje vrijeme za korištenje Softshell jakni ?

Softshell jakne dizajnirane su za upotrebu na otvorenom kao dio slojevitog sustava i mogu se koristiti samostalno, idealne za aerobne aktivnosti u laganim vremenskim uvjetima iako su vodootporne i vrlo prozračne, ili kao izolacijski sloj ispod „normalne jakne”. Jakne od Softshell-a mogu se nositi umjesto runa kada vam treba veća zaštita i mogu se koristiti u različitim uvjetima. Iako su jakne otporne na vremenske uvjete i mogu vas zaštititi od minimalnih količina kiše i vjetra putem DWR (Durable Water Repellent), jakne od softshell-a nisu dizajnirane za upotrebu u teškim vremenskim uvjetima, osim ako se nose u kombinaciji s „težim jaknama“. S obzirom na njihovu sposobnost korištenja u različitim situacijama i okruženjima, Softshell jakne su izvrsna kupovina za sve one koji se bave aktivnostima na otvorenom.

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.