Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Pribor i sredstva za lakiranje i poliranje u asortimanu Majstor Alata. Automobil kao iz salona, zaštita automobila od vanjskih utjecaja, očuvanje vrijednosti automobila i sve ono što svaki vlasnik automobila želi, omogućit će Vam upravo kombinacija naših proizvoda i sredstava za poliranje i lakiranje. Iz našeg širokog asortimana posebno po akcijskim cijenama izdvajamo kitove za automobil, sredstva za brušenje i poliranje automobila te temeljne premaze. S punim povjerenjem odaberite proizvode koji će Vašem automobili omogućiti besprijekoran izgled i vrhunsku zaštitu.

I našeg asortimana svakako izdvajamo i kitove za autolimariju i kitove za autostakla. Odaberite samo vrhunske proizvode za svog limenog ljubimca te oštećenja nastala na njemu popravite sa našim lako brusivim kitovima za autolimariju i kitovima za stakla

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.