Olovke za korekciju ogrebotina na drvu

Prikazuje se svih 18 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Olovke za korekciju ogrebotina na drvu odlične su kod oštećenja na drvenim površinama i sada Vas više ne trebaju ljutiti. Pomoću ovih olovki za korekciju drvo se može lako popraviti. Olovke se brzo suše, trajno prekrivaju ogrebotine, te su otporne su na vodu i mrlje. Kad su mokre, boje se čak kombiniraju jedna s drugom i mogu se miješati da se dobije savršeno usklađena boja.

U našem širokom asortimanu olovki za korekciju ogrebotina na drvu izaberite upravo onu koja nabolje odgovara Vašem namještaju. Veliki izbor boja je tu,kako bi se riješili pukotina, rupa i ostalih oštećenja na vrijednim komadima namještaja uz naše proizvode po akcijskim cijenama. Ukoliko imate bio kakvih pitanja, preporuka ili nejasnoća  svakako uvijek stojimo na raspolaganju.

U asortimanu imamo klasične olovke za korekciju ogrebotina, NON-STOP ili Premium kvalitete koje mogu ići i na vanjskim prostorima, za popravke drvenih, metalnih i plastičnih dijelova. Naravno za sve Vas koji se bavite ovim poslom imamo i set olovki koje će Vam najviše odgovarati.

Olovke za korekciju ogrebotina na drvu je vrhunska inovativnost, jednostavno za korištenje te daje odlične rezultate.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.