Blog

Neugodni mirisi iz klimatizacijskog sustava i kako ih se riješiti ?

Neugodni miris iz klimatizacijskog sustava, sigurno ste se barem jednom susreli s neugodnim mirisom iz klimatizacijskog sustava vašeg limenog ljubimca. Što se tiče neugodnih mirisa iz klimatizacijskog sustava Preporuka je povremeno očistiti i dezinficirati ventilacijski sustav automobila., pogotovo prije ljeta kada se klimatizacijski sustav automobila često koristi

Nw1PshdL2h3CWwD8FDtVXGsV3CDWycjYLNfAoe2I6Tz 0eq7x 1xx4PILZJziRi9w7Og6JhDJd9KHIwfKGv XYvBJdmz 1sqsO t EDp0ujjPBgLUj8aq0Kt3Xf6sSvc3TQ3LslNi0wpPdw w

Ako znate o čemu je riječ pravo je vrijeme za temeljito čišćenje i dezinfekciju ventilacijskog i klimatizacijskog uređaja vašeg automobila. Sve što trebate za ovu radnju je pribaviti čistač klima uređaja koje je dezinfekcijsko sredstvo za unutrašnjost vozila koje odstranjuje bakterije, viruse, gljivice koji štete zdravlju te istodobno uklanja neugodne mirise, a koji se stvaraju u unutrašnjosti vozila djelovanjem klima uređaja i spomenutih bakterija.

Ovo djelotvorno sredstvo dezinficira i čisti klima uređaje te očisti zrak koji izlazi iz klima uređaja vašeg vozila za manje od 10 minuta. koristi se iznimno jednostavno te uklanja neugodni miris iz klimatizacijskog sustava.

Način primjene

Isključite klimatizaciju / ventilaciju. Umetnite sondu za raspršivanje u odvod kondenzacije klima uređaja i prskajte oko 10 sekundi (jedna četvrtina sadržaja limenke). Nakon 5 minuta ponovno prskajte 10 sekundi da isperete naslage. Ponovite postupak dok se limenka ne isprazni.

Puštanje plina

Ukoliko su brtve za hladnjak ili spojevi oštećeni ili dotrajali dolazi do prekomjernog ispuštanja plina iz sustava. Mjesto propuštanja se detektira ubacivanjem kontrastne tekućine za klima uređaj koja je fluorescentna u sustav te serviseri posebnom lampom promatraju gdje dolazi do curenja.

Neugodni mirisi

Nakon što se uključi ventilacija ili klimatizacija u automobilu, strujanje zraka dovodi gljivice i bakterije u kabinu automobila što uzrokuje neugodan miris, a može štetno djelovati na zdravlje te uzrokovati kašalj i druge zdravstvene smetnje. 

K2d dY1LovlIMr5BkC0f4gUkeyTRrA2yslIq8Rzrru R AnuOgXpveJZQg6w 31gp0iRyYFBkOpl2QDQIIWXVxgXWi

Zbog toga je važno povremeno očistiti i dezinficirati ventilacijski sustav automobila. Ovo je osobito preporučljivo prije ljeta kada se klimatizacijski sustav automobila često koristi. Čistač klima uređaja idealan je za dezinfekciju klima uređaja u vašem automobilu. Uništava bakterije, viruse, gljivice i plijesan, a neugodan miris zamjenjuje svježim mirisom. Uvijek spremni za savjet te slobodno pišite.

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Softshell jakna ROLAND crvena
Zaštitna odjeća

Softshell jakne

Softshell jakne su vodootporne, rastezljive i prozračne jakne koje nude zaštitu od prodiranja snijega i kiše. Neke od njih imaju

Nastavi čitati »
Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.