Ljepljive trake

Prikazujemo 1–64 od 84 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Iz našeg asortimana izdvajamo ljepljive trake široke potrošnje renomiranih proizvođača. U građevini i svakodnevnici bilo kakav oblik posla je nezamisliv bez kvalitetnih ljepljivih traka, i mi to znamo.

Upravo iz tog razloga predstavljamo Vam naš široki asortiman kvalitetnih traka bilo da su samoljepljive, građevinske, obostrano ljepljive, specijalne za izolaciju, za pakiranje ili pak univerzalne. Nudimo Vam sve ono što će uvelike pomoći da svoje građevinske radove učinite kvalitetnijima. Iz širokog asortimana po povoljnim cijenama svakako izdvajamo samoljepljive trake, građevinske trake, obostrane ljepljive trake, samoljepljive krep trake, specijalne trake, trake za izolaciju , trake za pakiranje i univerzalne ljepljive trake. Pronađite Visokokvalitetne proizvode iz našeg širokog asortimana za izvedbu građevinskih i drugih radova. Bilo da su pripremni, zemljani, konstrukterski, instalaterski, završni te ugradnja građevinskih proizvoda, postrojenja ili opreme. Od brandova za Vas smo pripremili 3M, Coroplast, Illbruck, Schuller i mnoge druge. Obratite nam se sa punim povjerenjem.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.