Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

List za ubodne pile je moguće naći u svakom domaćinstvu. Uz ispravan odabir pružaju veliku preciznost prilikom rezanja raznih materijala poput greda, iverice, MDF profila, kuhinjskih ploča i ostalih drugih proizvoda od drveta.

Zato je važno odabrati ispravne listove za pilu ovisno za vrstu materijala koji se reže. Na taj način osiguravate najbolji finiš bez oštećenja oštrice, alata ili samog proizvoda.

Nudimo različite duljine,  ovisno o debljini materijala koji režete. Duži noževi ubodne pile obično su deblji da bi se spriječilo savijanje. Tanje pile su ujedno i kraće, a olakšavaju rezanje zavoja i uzoraka.

Prije rezanja, ne zaboravite na Vašu sigurnost. Koliko god ste spretni uvijek postoji vjerojatnost ozljede. S toga Vam predlažemo koristite zaštitnu opremu, pogotovo zaštitne rukavice.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.