Kolica za alat

Kolica za alat u asortimanu Majstor alata. Kolica s alatima ili servisna košarica su vrlo važni u bilo kojem radnom prostoru. Kolica imaju police i ladice za lakše organiziranje, što vam daje više vremena za fokusiranje na vaš rad. Kolica s valjanim alatima posebno su prikladna za ljude koji trebaju prevoziti alate oko radionice, garaže ili mjesta rada. Najčešće vrste radnih kolica imaju kombinaciju ladica i polica u okviru od nehrđajućeg čelika na kotačima.

Dvije ladice često su dovoljne za ljubitelje rada vikendom. Ako imate opsežniju kolekciju alata ili vam je potrebna mehanička kolica, odaberite je s dodatnim mogućnostima za pohranu alata.Najjednostavniji izbor je uslužni program na kotačima. Kolica za alat izrađena od izdržljive plastike poput polietilena visoke gustoće (HDPE) lagani su, ali čvrsti. Kolice sa čeličnim okvirima su još čvršća i mnoge dolaze s podesivim policama. Otvorene police čine ih idealnim za velike ili neparne predmete koji se ne uklapaju u ladice.

BRZA DOSTAVA

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.