Kit za drvo

Prikazuje se svih 15 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Kit za drvo je pastozno punilo koje se koristi prilikom popravljanja oštećenih dijelova u drvetu, na primjer tijekom radova na obnovi ili održavanju drva. Nesavršenosti u novom drvetu također se mogu premazati kitom prije bojenja. Nakon vremena sušenja moguće je brusiti mjesta i popraviti mjesta popravka ili nesavršenosti.

Drveni kit obično se izrađuje na osnovi drvene piljevine u kombinaciji alkidne smole i celuloznog nitrata. Ova masa je rastezljiva i lako se formira, pa je s njom vrlo lako raditi. Drveni kit je oksidativni materijal za sušenje, tj. stvrdnjavanje se odvija zrakom. Kit za drvo dolazi naravno u više boja, laganim testiranjem sa strane ćete vrlo brzo pronaći upravo onu boju koja Vama treba.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.