Iver vijci djelomičan navoj

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

Spax vijci za drvo djelomičan navoj – NAJBOLJI VIJAK ZA DRVO.

Spax je njemačka firma koja je specijalizirana isključivo proizvodnjom iver vijaka te su rasprostranjeni po cijelom svijetu. Svi vijci su proizvodeni u Njemačkoj jer kako sami navode ne postoje prečice kada je riječ o kvaliteti, te na taj način sprečavaju i najmanju sumnju u sigurnost. Glavni prioritet Spax vijaka jesu KVALITETA i SIGURNOST.

Zbog svoje upornošču da budu najbolji nagrađivani su od strane: SKH, MPA, te posjeduju i ETA certifikat.

Značajke Spax vijaka

  • T-STAR plus – puno bolji prihvat bita što olakšava zatezanje pogotovo u teškim uvjetima
  • MULTI Head – Inovativni džepni segmenti pomažu kod svake primjene. Na drvu imaju učinak glodanja, a na metalu djeluju poput kočnice kako bi spriječili prekomjerno zatezanje.
  • 4CUT point – špic vijka je u obliku svrdla što olakšava sam ulazak u drvo, smanjuje cijepanje drva i prethodno bušenje nije potrebno za većinu vrsta drva. Drugim riječima vijak je samobušeći. Reznica na navoju proširuje drvo što dovodi do zadržavanja zarketnog momenta i štednju energije.
  • Vaolviti profil – jedinstvi rez navoja osigurava brzo, sigurno pričvršćivanje i bez napora vuče vijak u drvo.
  • WIROX A9J – Podloga s izuzetno visokom zaštitom od korozije. Wirox ne sadrži krom (VI). Novi, ekskluzivni WIROX premaz iz SPAX-a nudi 20-puta ispitivanje neutralnim testom prskanja soli što daje veću zaštita od korozije i ima je znatno veću površinsku tvrdoću. To ga čini idealnim za vanjsku upotrebu ili za pergole koje su izložene izravnim vremenskim uvjetima.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.