Ervojić gradnja montažnih kuća, Bjelovar

Korijeni tvrtke “ERVOJIĆ”, sežu u 1972. godinu kada je osnovan obrt za izradu opruga.

Nakon 1992. godine, razvoj tvrtke se usmjerava u pravcu prerade lima i usvajaju se nove proizvodnje.

Uvođenjem novih tehnologija u proizvodnom procesu, stvara se prostor za usvajanje novih proizvoda – proizvodnja skladišne opreme i ostali proizvodi od lima.

Daljnji razvoj tvrtke, odlučili smo nastaviti razvojem zelene gradnje i to sistemom skeletne gradnje tankostijenim čeličnim profilima. (Light Gauge Steel Framing System).

U ponudi nisu tipske konstrukcije za objekte, već svaki objekat konstrukcija se proizvodi prema želji investitora.

Naša tvrtka Vam nudi gradnju kvalitetnom skeletnom konstrukcijom.

Tvrtka “ERVOJIĆ” prvenstveno je proizvodnog opredjeljenja, a u manjem segmentu i trgovačkog tipa i 100% privatnog vlasništva.

Kontakt

+385912543197

O sistemu gradnje

SKELETNA GRADNJA OBJEKATA POCINČANIM TANKOSTJENIM PROFILIMA. Ovo je sistem građenja pomoću najnovije tehnologije proizvodnje hladnovaljanih profila.
Gotovi profili su proizvedeni prefabriciranim sistemom, mogu se isporučivati pojedinačno ili ih montirati u potrebne oblike (zidovi, podovi, stropovi, krovišta).
Sistem je osmišljen da se gradnja može izvesti po sistemu "uradi sam" - suha gradnja objekata.
Sve građevine se mogu oblagati različitim materijalima (OSB ploča, mineralna vuna, stiropor-demit fasada, gips karton ploče, farmacel ploče, itd.).
Ovisno o vrsti i debljini izolacije, mogu se postići koeficijenti prolaznosti temperature za niskoenergetske i pasivne objekte.
Sa LGS konstrukcijom, veoma se lako gradi i nisu potrebne velike dizalice i ostali pomoćni strojevi.
Moguće je graditi obiteljske kuće, komercijalne i gospodarske građevine, do 4 kata visine.
Trajnost građevina jest do 150 godina.
Ovaj sistem gradnje koristi se više od 20 godina u cijelom svijetu (Kanada, USA, Novi Zeland, Australija, Japan, Kina, Rusija, Afrika, Skandinavske zemlje, Južna Amerika).Laka i jednostavna montaža LGS-konstrukcija, štedi vrijeme i cijenu koštanja gradnje. Nisu potrebne velike dizalice prilikom montaže građevina.
Za montažu nisu potrebni visokokvalificirani djelatnici.
Iz proizvodnje izlaze kontrolirani i točni elementi za montažu na gradilištu.
Završni radovi nisu problem, budući da postoje servisni otvori za montažu instalacija.
Gradnja LGS-SISTEMOM, mogu se prilagoditi sve vrste vanjske fasade (oblaganje konstrukcije fasadnom opekom ili nekim drugim načinom-ventilirajuće fasade, ETICS fasade i slično).Cijena ovakvog načina gradnje niža je od klasičnog načina (cigla, beton, željezna armatura) i mnogo kvalitetnija po pitanju izolacija i stabilnosti građevina.
Proizvodnja i montaža LGS-SISTEMA, generira minimum otpada, koji je 100% reciklirajući, EKO-ZELENA GRADNJA.LGS-sistem omogućuje ENERGETSKU UČINKOVITOST u gradnji objekata.Objekti građeni ovim sistemom imaju manju potrošnju energije,što znači manju potrošnju fosilnih goriva i manju emisiju CO2 u atmosferu.Energetskom učinkovitošću postiže se kvalitetniji život unutar izgrađenih objekata,a istovremeno povećava se vrijednost izgrađenih objekata.
Da bi se bolje razumijela energetska učinkovitost potrebno je povezati nekoliko učinaka (osim čiste uštede energije), a to je da energetska učinkovitost na višestruki način pridonosi boljem zdravlju ljudi bilo kroz kvalitetnu regulaciju unutarnje temperature,smanjenja vlage i plijesni unutar prostora, a sve ovo je povezano sa smanjenjem respiratornih bolesti.

Prednosti LGS sistema gradnje

  • LGS ima visoku čvrstoću u odnosu na težinu konstrukcije (5 puta lakša od tradicionalnog građenja drvetom ili betonom i opekom). 100% je reciklirajući i preradom se može ponovno ugraditi u nove građevine.
  • Materijal je anorganskog podrijetla i prema tome nema truleži, iskrivljenja, napuknuća i lomova, zahvaljujući stabilnosti čelične konstrukcije.
  • Čelik je inertan i nema emitiranja plinova, para i ne dovodi do razvoja gljivica, kao što to uzrokuju neki materijali.
  • Dimenzionalno je stabilan, jer nema širenja i stezanja koja su uvjetovana pojavom vlage.
  • Proizvodnja čelika, provodi se prema određenim sistemskim standardima, tako da ne postoje razlike u kvaliteti materijala.
  • Čelik je nezapaljiv materijal i ne dovodi do zapaljenja konstrukcije.
  • 100% zelena gradnja.
  • Brzina gradnje štedi na vremenu i financijskim izdacima.
  • Velika ušteda prilikom gradnje i korištenja objekata (mogu se izgraditi niskoenergetski i pasivni objekti).
  • Fleksibilnost u oblikovanju građevine.

Pronađite nas

Kontaktirajte nas

Košarica

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.

Sign in

No account yet?