3 godine garancije na sve električne i aku alate

Metabo je vodeći svjetski proizvođač ručnog akumulatorskog i električnog alata, te alata za radionice, servise i industrijsku primjenu. Svojim proizvodnim programom Metabo pokriva alate za primjenu u građevinarstvu i proizvodnji, za obradu metala i drva, te održavanje biljaka. Svi alati konstruirani su i proizvedeni za profesionalnu uporabu. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti u korištenju i prilagođenosti korisniku. Na sve Metabo alata dajemo 3 godine garancije.

LiHD - Najmoćnija baterijska tehnologija na svijetu!

Zahvaljujući novoj LiHD tehnologoji, Metabo je jedini proizvođač na svijetu koji pokriva cijeli raspon snage od 400 do 3.200 W – od standardnih strojeva do jedinstvenih sistemskih rješenja. Primjene koje su prethodno bile rezervirane samo za najmoćnije strojeve s električnim napajanjem sada se mogu koristiti bežično. Novi LiHD baterijski paket sada su dostupni sa 4,0 Ah, 5,5 Ah, i 8,0 Ah

85 ALATA = 1 BATERIJA

Kompatibilno - 1 baterija za sve primjene.

Trebate li idealan alat za svaki zadatak? Naš asortiman ne nudi samo sve uobičajne baterijske alate, već i niz jedinstvenih uređaja posebno prilagođenih vašim potrebama.

Metabo aku bušilica
Metabo pila
Metabo aku baterija
Metabo baterije i punjači
Metabo aku set
Metabo laser
Metabo brusilica
Metabo bušilica
Metabo aku udarna bušilica
Metabo pištolj
Metabo udarna bušilica
Metabo glodalica
Metabo blanjalica
Metabo usisavač
Metabo ostali pribor
Metabo set alata

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.