3 godine garancije na sve električne i aku alate

Metabo je vodeći svjetski proizvođač ručnog akumulatorskog i električnog alata, te alata za radionice, servise i industrijsku primjenu. Svojim proizvodnim programom Metabo pokriva alate za primjenu u građevinarstvu i proizvodnji, za obradu metala i drva, te održavanje biljaka. Svi alati konstruirani su i proizvedeni za profesionalnu uporabu. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti u korištenju i prilagođenosti korisniku. Na sve Metabo alata dajemo 3 godine garancije.

LiHD - Najmoćnija baterijska tehnologija na svijetu!

Zahvaljujući novoj LiHD tehnologoji, Metabo je jedini proizvođač na svijetu koji pokriva cijeli raspon snage od 400 do 3.200 W – od standardnih strojeva do jedinstvenih sistemskih rješenja. Primjene koje su prethodno bile rezervirane samo za najmoćnije strojeve s električnim napajanjem sada se mogu koristiti bežično. Novi LiHD baterijski paket sada su dostupni sa 4,0 Ah, 5,5 Ah, i 8,0 Ah

85 ALATA = 1 BATERIJA

Kompatibilno - 1 baterija za sve primjene.

Trebate li idealan alat za svaki zadatak? Naš asortiman ne nudi samo sve uobičajne baterijske alate, već i niz jedinstvenih uređaja posebno prilagođenih vašim potrebama.

Odaberite vaš alat:

METABO

Prikazujemo 1–64 od 238 rezultata

BRZA DOSTAVA

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.