Auto

Prikazuje se svih 60 rezultata

Naši proizvodi se svakodnevno testiraju na terenu. Provjerite preporučeni asortiman proizvoda testiran od strane naših partnera direktno na terenu.

U asortimanu pronađite proizvode za održavanje vašeg automobila. Pronađite proizvode po akcijskim cijenama iz velike ponude proizvoda za održavanje kože u autu, proizvode za održavanje auto klime i akumulatora te za održavanje auto guma. Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za njegu automobila. Bilo da je tehnička kemija za automobile, pribor i sredstva za lakiranje, sredstva za brtvljenje.

Visoka ponuda sredstava za održavanje Vašeg limenog ljubimca potrebna kako bi uvijek dao i izgledao najbolje. Samo najbolji i provjereni proizvodi su dio našeg asortimana za održavanje.  Upravo to nam je potvrđeno od strane više kemijskim autopraonica diljem Hrvatske. Za sva pitanja vezana uz naš asortiman Vam stojimo na raspolaganju.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.