Alati

Za dobar posao važni su dobri alati. Ako odaberete kvalitetne alate, dodatni trošak je više nego vrijedan. Stoga ćete dobiti dulji vijek trajanja, već ćete i izbjeći puno frustracija. Za alatni ormar ili radionicu vrijedi obratiti pozornost na ručne alate koji su neophodni za sve vrste popravka i održavanja. Naš asortiman alata sadrži sve ono što će Vam ikad trebati od alata, tako da zavirite i pronađite nešto za sebe. U našoj kategoriji alata pronađite vrhunske proizvode koji će Vam uvijek biti na dohvatu ruke. Ono što posebno ističemo su vrijednost i kvaliteta našeg asortimana. Posebno izdvajamo: kategorije ručnog alata ( stege, čekići ,odvijači, klamerice, kliješta, škare, dlijeta , ručni ključevi ) oprema za radionu , mjerni alata te bitevi. Ukoliko se ne možete odlučiti, svakako nam se javite pa ćemo Vam pomoći sa odabirom

Pretraži alate po brandovima

0066300a_05.jpg

MOĆNI METABO ČEKIĆ KHE2660

Quick combi SDS-plus 880W

0066300a_07.jpg

Alati se kategoriziraju se na:

i na mnoge druge koje možete provjeriti klikom na link https://www.majstoralata.hr/alati/

U našem asortimanu možete pronaći isključivo svjetske poznate brendove poput:

Nastojimo pratiti trendove i svakodnevno ubacujemo nove proizvode i tražimo nove poznate brendove za suradnju i da za vas proširimo asortiman.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.