Blog

4 najčešće korištene Makita LXT baterije

akumulator makita

Opskrbite svoj alat snažnom baterijom od 18 V koja je kompaktna i lagana. Makita 18 V li-ion baterija je fantastičan dodatak svakom uređaju. Ove baterije mogu napajati preko 220 različitih alata, od škara za živicu i motornih pila do kombiniranih bušilica i ubodnih pila, čak i aparata za kavu i bicikla!

Zašto je baterija Makita 18V LI-ion tako posebna?

⦁ Napravljena je kako bi odgovarala za više uređaja
⦁ Jednostavna prilikom korištenja
⦁ Lakša je od drugih vrsta baterija
⦁ Ne gubi energiju prilikom stajanja

Predlažemo da pogledate ove 4 strašno kvalitetne baterije:

Izrezak
4 najčešće korištene Makita LXT baterije 2

Baterija Makita 18V – 3.0 AH
Baterija koja se može napuniti za samo 30 minute, vjerovali ili ne, dok si skuhate kavu ili se na trenutak odmorite, baterija je ponovno spremna za upotrebu.

Baterija Makita 18V – 4.0 AH
Baterija za razliku od svoje prethodnice ima 1 amper sat više, stoga će zasigurno imati duži vijek trajanja do pražnjena. Baterija Makita 18V – 4 AH se puni za samo 40 minuta

Baterija Makita 18V – 5.0 AH
Za samo 45 minuta punjenja, strašno dobra i dugotrajna, kvalitetna aku baterija. Možemo reći da je u ovoj kategoriji skoro sami vrh

Baterija Makita 18V – 6.0 AH
Sa ovom baterijom nećete nikada pogriješiti. Bateriju koriste svi, a najčešće osobe koje bruse razne materijale te im je alat konstantno u upotrebi Baterija se puni 55 minuta, ali je vijek trajanja duži, a posao se odrađuje konstantno.

Ove snažne baterije prodaju se odvojeno, no često ljudi kupuju u setovima. Razlog tomu je praktičan, uvijek je dobro imati rezervnu bateriju. U trenutku kada se jedna baterija potroši, zamijenite je drugom i nastavite nesmetano obavljati posao. Naši setovi sadrže i punjač koji je kompatibilan sa ovim baterijama, tako da imate sve što Vam je potrebno.

Bitna stavka i stavka koja bateriju 18V čini najprodavanijom?

Nakon što kupite baterije – bilo pojedinačno ili dio kompleta s uključenim punjačem, možete početi kupovati sve ostale vrtne strojeve ili električne aku alate iz Makita 18V obitelji pojedinačno. Znači da aku alati koje kupujete postaju automatski novčano prihvatljiviji. Više neće biti potrebno kupiti i alat i bateriju, već je dovoljno kupiti alat. Ne samo da će vam ova opcija uštedjeti novac, već će uštedjeti i prostor za pohranu, a nošenje vaših alata s mjesta na mjesto mnogo lakšim – i manje teškim!

Ako Vam je potrebna još neka informacija o oznakama na baterijama i kompatibilnosti, pogledajte na dnu stranice u kategoriji baterije i punjači ili se javite našim stručnjacima

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.